Leg contact met Roel

Heeft u interesse in een lezing voor een bijeenkomst of event of wilt u Roel een vraag stellen? Vul het onderstaand formulier in en hij neemt zo snel mogelijk contact op. Tevens kunt u bellen naar 043 – 204 13 63.

Zijn lezingen ook mogelijk voor kleinere groepen?

Een lezing is al interessant vanaf ongeveer 15 personen. Tot 15 personen is het interessanter om de lezing in een workshop te laten verpakken. Er is dan meer interactie en er is aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Workshops & trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 8 personen. Zo is er altijd meer dan voldoende persoonlijke aandacht.

Wat kost een lecture?

De kosten van een lecture zijn afhankelijk van de locatie, de geboden faciliteiten, de duur en de voorbereidingstijd. Uiteraard kunt u altijd geheel vrijblijvend een prijsopgave opvragen.

In welke talen worden de diensten aangeboden?

De lectures, workshops & trainingen worden enkel in het Nederlands gegeven.

Kan een workshop of training bij Rakoon Marketing op kantoor?

Trainingen en workshops tot maximaal 4 personen kunnen – wanneer wenselijk – bij Rakoon Marketing op kantoor gegeven worden. Vanaf 5 personen of meer wijken we uit naar een externe locatie. Denk hierbij aan locaties als bijvoorbeeld Hotel Van der Valk in Heerlen.

Is het mogelijk om advies te krijgen over de meest geschikte lezing?

Ja, natuurlijk! Er wordt samen gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Aan de hand hiervan krijgt u een voorstel voor een lezing met daarbij een globale vermelding van de inhoud. Uiteraard is de inventarisatie van de meest geschikte lezing geheel vrijblijvend.

Bereikbaar

Via Rakoon Marketing:
van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Laat een bericht achter

Roel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op:

043 – 204 13 63

info@rakoon-marketing.nl

 

Bereikbaar:

Roel Botterweck is te bereiken via Rakoon Marketing, van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00. 

Roel Botterweck

Begonnen als webdesigner, actief als (social media) marketeer & spreker. Gefascineerd geraakt door psychologie, het (digitaal) menselijk denken, persoonlijkheden en het beïnvloeden van denk- en handelswijzen.