Menu+

Over mij

Creativiteit, muzikaliteit, passie, gedrevenheid en perfectionisme… dat ben ik.

Over mij vanaf het begin
Al vanaf jonge leeftijd ben ik altijd creatief bezig geweest, ik ben tekenend en knutselend mijn eerste decennium doorlopen. Op latere leeftijd ging ik mij ook steeds meer interesseren voor nieuwere technologieën. Na het behalen van mijn VMBO-diploma ben ik dan ook begonnen aan de opleiding Medewerker/Beheer – ICT aan ROC Leeuwenborgh. Na deze opleiding heb ik een jaartje VAVO gevolgd om vervolgens de toelating te doorlopen voor de opleiding Communication and Multimedia Design (Academie Beeldende Kunst Maastricht, Hogeschool Zuyd). In augustus 2017 heb ik het bijbehorende diploma behaald.

Webdesign
In de tussentijd ben ik steeds creatief bezig gebleven en vanaf 2008 begonnen met het ontwerpen, opbouwen en ontwikkelen van websites. Inmiddels heb ik al menige website ontworpen, menige webpagina geanalyseerd en al een hoop logo’s en huisstijlen ontwikkeld. Elke opdracht is weer een nieuwe uitdaging en invulling voor mijn favoriete hobby!

Wat betreft het hele “web-gebeuren” ben ik vaardig in:

  • Het ontwerpen van websites;
  • Het ontwikkelen / opbouwen van websites;
  • Het ouderhouden / vernieuwen van websites;
  • Het ontwerpen van logo’s & huisstijlen;
  • Semi-professionele bedrijfsfotografie (denk hierbij aan bijvoorbeeld product-/persoonfotografie of het fotografisch vastleggen van een bepaalde dienst);
  • Search Engine Optimization (optimalisatie van website voor zoekmachines);
  • Advies en hulp met betrekking tot Social Media;
  • Integratie van Social Media in nieuwe of bestaande websites.

Vrijetijdsbesteding
Buiten mijn studie en webdesign-bezigheden heb ik nog twee andere grote hobby’s; schilderen en muziek. Qua schilderen hou ik ervan om zo nu en dan lekker te kliederen op het doek. Wat betreft de muziek ben ik sinds 2001 als slagwerker lid van Harmonie St. Cecilia uit Mechelen. Daarbij heb ik tussendoor nog in verschillende bandjes als drummer gespeeld en hou ik ervan om lekker te jammen met vrienden!

Werk
Vanaf 14-jarige leeftijd ben ik altijd werkzaam in de horeca geweest. In het begin in restaurant Buitenlust, later in restaurant Gerardushoeve en café-zaal de Mechel (inmiddels brasserie Charlemagne). Tijdens opleidingen ben ik daarbij werkzaam geweest bij PC Center Gulpen, Atrium MC (Afdeling PC Beheer, nu Zuyderland), End 2 End Computers en FB4. Daarbij heb ik gedurende 3 jaar bij Computer Service Heuvelland gewerkt waar ik o.a als webdesigner actief was. Sinds maart 2016 heb ik mijn eigen marketingbureau samen met Kelly Knubben.

Voor meer informatie of mijn C.V. kunt u contact met mij opnemen.