Menu+

Rakoon Marketing

In de zomer van 2015 merkten Kelly en ik vanuit ons werk bij Computer Service Heuvelland en de verschillende stages die we tijdens onze studie doorliepen, dat er een steeds grotere vraag ontstond naar de nieuwere vormen van web marketing. We merkten echter ook direct dat er weinig tot geen bedrijven waren die hierin gespecialiseerd waren en tevens kennis hadden van bijkomende werkzaamheden als social media management (onderhoud van Facebook, Instagram, Linkedin enz.), webredactie, online reputatiemanagement enz.. We besloten daarom in het najaar van 2015 om een korte pilot te starten onder bedrijven van familie, vrienden en kennissen. De resultaten waren dusdanig positief dat er geen twijfel over mogelijk was; we moesten hier serieus mee aan de slag. Rakoon Marketing was een feit!

Inmiddels zijn we als bedrijf geheel gespecialiseerd in verschillende vormen van web marketing. Door per zaak te bekijken welk medium het meest geschikt is, en dit op de juiste manier in te zetten, weten we gemakkelijk, goedkoop en snel grote hoeveelheden (potentiële) klanten te bereiken. De passie, gedrevenheid en professionaliteit waarmee we dit doen, maakt dat we met Rakoon Marketing duidelijke resultaten halen en voor vrijwel elke zaak van grote toegevoegde waarde kunnen zijn.

Met een team van jonge professionals staan we nu dagelijks klaar voor de klant met als doel om de online identiteit van de zaak te verbeteren en te versterken. Door rekening te houden met de wensen en behoeften van de (potentiële) klant, en de toegepaste psychologie in het achterhoofd te houden, zorgen wij ervoor dat de klantengroep groeit en de omzet stijgt.

Een enorme uitdaging, maar wel ontzettend leuk om te doen.

Kijk op de website van Rakoon Marketing voor meer informatie.